CU TOTII AVEM NEVOIE DE UN AJUTOR CATEODATA.
ACUM, VREAU SA VA OFER TOTUL IN ACELASI LOC, PENTRU A NU MAI PIERDE TIMP PRETIOS CU ALERGAREA SI ASTEPTAREA PRINTRE ATATEA PAGINI
ACEST SITE ESTE IN PERMANENTA SCHIMBARE.
ORICE NOUTATE INTERVENITA SE VA UPLOADA IN TIMPUL CEL MAI SCURT
VA ROG SA INTELEGETI CA AM MARE NEVOIE DE TOATE OPINIILE DVS, ASA CA NU EZITATI SA MA CONTACTATI PRIN FORMULARUL DE MAI JOS SAU PRIN CELELALTE MIJLOACE SPECIFICATE.
PAGINA ESTE IN PERMANENTA CONSTRUCTIE, ASA CA NU EZITATI SA REVENITI, MEREU VETI GASI CEVA NOU !
VA MULTUMESC

CREDETI CA SE MAI POATE ADAUGA UN AL BRAND?

NU (44 | 33%)
DA, ORICARE (42 | 32%)
TE VOI ANUNTA (47 | 35%)
 
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

emilpiros.wgz.ro

 
 

METABOND

Inca din anii 50' cercetatorii au conceput prima generatie a solutiilor pentru reducerea frecarii prin care au obtinut un strat cu depunere pe metale foarte netede. Cea de a doua generatie au fost aditivii de ulei. Metabond reprezinta cea de a treia generatie de substante antifrictiune. Aceasta tehnologie folosita la NASA, preluata de laboratoarele NATO si apoi de Molekulartehnic Gmbh din Lagen Germania, se diferentiaza de tehnologiile anterioare prin faptul ca:

*
nu produce modificari de cote ale pieselor, deci nu face depuneri de material, lucru ce il recomanda utilizarii chiar pentru motoare noi,
*
nu modifica calitatea lubrifiantilor folositi.

Din punct de vedere al domeniilor de utilizare putem enumera:
masini si utilaje - care functioneaza cu actionare electrica sau cu carburanti (benzina, motorina, gaz), indiferent de mediul in care lucreaza ( praf, nisipuri, atmosfera cu aerosoli salini, chimici, apa sarata)
autoturisme, camioane, autobuze, tractoare, escavatoare, macarale, masini agricole, vehicule navale, feroviare, aeriene, instalatii hidraulice, etc..
masini de prelucrare prin aschiere, gatere, masini din industria textila, etc..

Avantaje economice ce rezulta din exploatare:

marirea considerabila a duratei de viata a organelor de masini tratate, marirea intervalului dintre revizii si reparatii curente sau capitale;
cresterea randamentului;
dublarea intervalului de timp dintre schimburile de ulei - functionarea pentru o perioada limitate de timp (100 km cu 50km/h pemtru autoturisme) fara ulei in baie;
marirea cu 10 - 20% a puterii coroborat cu scaderea consumului de combustibil sau energie electrica;
functionarea mult mai silentioasa a angrenajelor sau motoarelor
reducerea cu aproximativ 30% a noxelor provenite de la motoarele cu ardere intrerna

Cine a incercat?
Imediat dupa lansarea din 1991 a castigat Marele Premiu la Expozitia Auto din Frankfurt. O masina Ferrari tratata cu METABOND a atins recordul de viteza de 351 km/h desi initial viteza constructiva maxima era 291 km/h. De atunci toate masinile Ferrari sunt tratate din fabricatie cu METABOND. Printre referintele noastre se numara dealeri auto din Germania: Ford, Seat, Renault, Scania, Volvo, etc. precum si alti industriasi care folosind METABOND au scazut costurile semnificativ.

Garantie?
Produsele METABOND sunt verificate si controlate in permanenta de TÜV Rheiland (Institutul German de Verificare a Produselor Tehnice) va garanteaza avantajele enumerate mai jos. Exista si o asigurare internationala, atunci cand un sistem se trateaza conform instructiunilor cu METABOND si in timpul functionarii se produc pagube, firma de asigurari plateste pana la 22.000 EURO(douazeci si doua mii euro).

Cine comercializeaza?

Pentru comercializarea produselor METABOND a fost infiintata Reţeaua de Distribuţie Metabond care în două ţări în exclusivitate lucrează cu aproape 5000 de colaboratori. Colaboratorii Metabond îşi execută activitatea ca persoane juridice de sine stătătoare, iar după prestaţiile lor îşi încasează lunar comisioanele calculate pe baza Tabelului de Carieră care a fost alcătuit conform regulilor Multi Level Marketing (MLM). Numărul colaboratorilor creşte continuu, în Ungaria, Metabond Ungaria S.R.L. lucrează cu aproape 20 depozite în afară de cele două depozite centrale, iar în România aprovizionarea este asigurată de S.C. METABOND ROMANIA S.R.L. prin mai mult de 20 de depozite de sine stătătoare.
Spre deosebire de locaţiile de vânzare clasice, vânzarea directă presupune comercializarea produselor şi serviciilor direct către consumatori. De regulă vânzarea directă implică şi explicarea produselor precum şi recomandări personalizate. Metabond oferă totodată şi oportunitatea de a dezvolta o afacere proprie, de a acumula noi cunoştinţe, mai ales referitor la produse şi la tehnicile de management în afaceri. Profiturile intreprinzătorilor sunt direct proporţionale cu volumul bunurilor comercializate către clienţii finali şi constau din adaosul comercial şi bonusuri pe baza volumului de vânzări. Beneficiind de un program de lucru flexibil, Intreprinzătorii pot alege să lucreze cu jumătate de normă pe lângă slujba cu norma întreagă, sau să transforme afacerea Metabond într-o veritabilă carieră.

Pentru colaboratorii nostri (parcuri auto, scoli de soferi, ferme agricole, magazine de profil etc.) se acorda reduceri semnificative din prima zi de colaborare si posibilitatea realizarii unor venituri suplimentare.
(514.77kB)
DESCRIEREA AGENTILOR DE INNOBILARE METABOND

Articol nou

Creat 03/23/2009 09:45:25 | Ultima modificare 03/23/2009 09:52:44
Intrarea in Reteaua de Distributie Metabond asigura o
reducere de 25% la toate produsele.
Deasemenea se pot obtine si alte beneficii in baza contractului de colaborare.
Setul de inscriere include un produs METABOND GOLD, materiale publicitare,
documentatia necesara si confera dreptul de a desfasura
o afacere METABOND timp de 2 ani calendaristici
cu posibilitate de prelungire.
Inscrierea este posibila atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one